Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روزهای اخیر تصویری از کتاب فارسی سوم دبستان در فضای مجازی منتشر شده است که از پوشاندن لباس بر تن دهقان فداکار در چاپ جدید کتاب‌های درسی خبر می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در بررسی که از کتاب فارسی دانش‌آموزان پایه سوم دبستان انجام دادیم، مشخص شد که درس "فداکاران" به شرح ایثار دهقان فداکار برای نجات جان مسافران اشاره می‌کند و تصویری که براساس آن بر تن ریزعلی خواجوی (دهقان فداکار) لباس پوشانده شده است مربوط به کتاب‌ چاپ امسال نیست و از سال 88 این تصویر در کتاب فارسی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این و در سال 97، ماجرای پوشاندن لباس بر تن دهقان فداکار یکبار دیگر خبرساز و با حاشیه‌هایی همراه شده بود.

در همان ایام ممسئولان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی دراینباره توضیح داده و اعلام کردند: باید به حقیقت موضوع و اصل ماجرا دقت کنیم. مصاحبه‌ای از آقای ازبرعلی خواجوی در سال 78 وجود دارد که گفته‌اند من در آن شب کت بر تن داشتم و حین آن اتفاق کت خود را آتش زدم. دهقان فداکار، در آن شب فقط کت خود خود را آتش زد. این نقاشی با حقیقت منافاتی ندارد. واقعیت موضوع این است که ایشان بعد از آتش زدن کت خود، لباس بر تن داشته‌اند.

 این نقاشی مربوط به سال‌های پیش است و تغییری در آن صورت نگرفته است. متاسفانه برخی از رسانه‌ها به این موضوع دامن زده‌اند که نقاشی درس "دهقان فداکار" امسال تغییر یافته است. این در حالی است که این نقاشی سالهاست که به این صورت در کتاب‌ فارسی چاپ می‌شود. از 1388 تا به امروز این نقاشی به همین صورت چاپ می‌شود.

2 ماه از سال تحصیلی گذشت؛ چرا کتاب درسی به دست دانش‌آموزان نرسید؟سفارش تک جلدی کتاب‌های درسی از 3 آبانچگونه از QRکد کتاب‌های درسی استفاده کنیم؟دلایل عدم توزیع کتاب درسی برخی دانش‌آموزان/ اعلام شماره تماس برای پیگیری مشکلات

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان كتاب هاي درسي سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی دانش آموزان كتاب هاي درسي دهقان فداکار لباس بر تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک

طی روز‌های گذشته، برخی کاربران فضای مجازی با انتشار بخشی از صحبت‌های فردی به نام خسرو غفوریان مدیر پشتیبانی بخش آموزش ساواک مدعی شدند که وی پدر مهدی و مهران غفوریان از هنرمندان کشورمان است.

در این خصوص، ادعا شده فرد مذکور ۲۰ سال در ساواک مشغول به فعالیت بوده و پست مدیریتی داشته است.

هرچند که شباهت نام و چهره پدر مهران و مهدی غفوریان این شایعه را تقویت می‌کند، اما مراجعه به تصویری که پیشتر مهران غفوریان از سنگ مزار پدرش منتشر کرده بود، تاریخ تولد وی ۱۳۲۴ نوشته شده است، یعنی در سال ۱۳۵۷ (سال پیروزی انقلاب اسلامی) وی تنها ۳۴ سال داشته و احتمال زیاد نمی‌توانسته ۲۰ سال سابقه مدیریت داشته باشد.

این شایعات ادامه داشت تا اینکه مهدی غفوریان با انتشار تصویری دیگری از پدرش نوشت که وی ناخدا یکم کمیسر دریایی است و فرد ساواکی که گفته می‌شد پدرش هست را حتی نمی‌شناسد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • شهادت مرزبان فداکار در کردستان
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی